Spa

kezelések

Érezd magadat egy 5 csillagos szállodában!

Húszas éveim elején Sydney-ben egy luxus-óceánjáró spa részlegén kezdtem el gyűjteni a tapasztalataimat. Rengeteg kezelésfajtát, krémcsaládot, elektrokozmetikai gépet próbáltam már ki, főleg anti-aging területen. Két évet luxus-óceánjárókon és 7 évet 5 csillagos luxusszállodák wellness-spa részlegén dolgoztam. (Ritz-Carlton Budapest / Corinthia Grand Hotel Royal / Le Meridien Budapest/ Ária Hotel Budapest).

"A legújabb kozmetikai kezelések elsajátitásához évente Londonból kaptam traininget. A five star standardot hozom továbbra is magammal."

Kényeztető luxus spa kezeléseink

Selymes ragyogás

Bőrradírozás cukorral és avokádóval plusz masszázs esszenciális olajokkal

Az olvadó cukorradír avokádóval fantasztikus választás lehet a bőrradírozáshoz! A cukorradír természetes összetevőkből készül, és gyengéden távolítja el az elhalt hámsejteket, miközben testvajjá alakul és mélyen hidratálja a bőrt. Az édes illat és az érezhető simaság után biztosan úgy fogod érezni magad, mintha egy kis spa-nap után lennél. Képzeld csak el, milyen kellemes érzés lesz a bőrödnek!
A kényeztetés mértékét tovább fokozzuk egy lágy masszázzsal, amely segít ellazulni, kikapcsolni és elmerülni az édes érzékek birodalmában.

(Marketing)Kinek ajánlom: 30 feletti hölgyek-férfiaknak egyaránt ,akik ki akarnak kapcsolódni.

Kinek ajánlom:

30 feletti hölgyek-férfiaknak egyaránt, akik ki akarnak kapcsolódni.

Mini Spa csomag

Germaine de Capuccini arckezelés plusz 30 perc hátmasszázs

A masszázs fellazítja az izmokat, fokozza az anyagcserét, így gyorsítja a méregtelenítést, oldja a stresszt, csökkenti a fejfájást és a fájdalmakat, élénkíti a vérkeringést és felfrissíti. A Germain de Capuccini arckezelés során olyan prémium termékek és kezelések kerülnek felhasználásra, amelyek segítik a bőr hidratálását, táplálását és revitalizálását segíti. Az élmény nemcsak az arcodra, hanem egész testedre kiterjed.

Kinek ajánlom:

Különleges figyelmet szentelek olyan hölgy vendégeimnek, akiknek az élet tele van stresszel. Ha szükséged van egy kis időre a kikapcsolódáshoz és feltöltődéshez, akkor ez a csomag neked szól!

Énidő csomag

Arckezelés plusz 1 óra aromaterápiás masszázs

Az Énidő csomag nemcsak egy egyszerű kezelés, hanem egy olyan utazás, amely visszavezet a harmóniába és a belső béke érzésébe. Ez a különleges élmény, ahol a test, a lélek és az elme egyszerre kapja meg a megérdemelt figyelmet. 1 órás aromaterápiás masszázs inhalációval ,hogy hamarabb lejussanak a véráramba az esszenciális olajok jótékony hatása , utána egy exkluzív Germain de Capuccini luxus bőrmegújító arckezeléssel frissítem fel arcodat. A masszázs és az arckezelés előtt alapos kikérdezés történik,hogy a kezelés bőrtípusnak ,hangulatnak megfelelően személyreszabott legyen.

Engedd, hogy az idő megálljon, és élj át egy olyan spa-élményt, ami kizárólag neked szól.

Kinek ajánlom:

Olyan vendégeknek, akik szeretnék csökkenteni a stresszt, növelni az általános jóllétüket és támogatni az immunrendszerük hatékony működését a relaxáció révén.