masszázs

terápia

Egy kis időt szánj magadra, ahol csak a saját jólétedre koncentrálhatsz.

A mindennapok rohanása mögött hagyva, teljes mértékben rád figyelünk, hogy minden mozdulatban és pillanatban az öröm és a pihenés legyen a középpontban.

A masszázs számos jótékony hatással lehet mind a testi, mind a mentális egészségre. Széles körben ajánlható és előnyös lehet számos különböző helyzetben és személynek. Itt van néhány olyan csoport, akik számára különösen ajánlott lehet a masszázs:

Stressz és Szorongáskezelésre

Azoknak, akik stresszes életmódot élnek, és szorongással küzdenek, a masszázs kiváló módszer lehet a relaxáció és az érzelmi egyensúly visszaállítására.

Izomfájdalommal Küzdőknek

Azoknak, akik izomfájdalommal vagy feszültséggel küzdenek, például hosszú munkaidő vagy edzés után, a masszázs hatékony lehet az izmok lazításában és a fájdalom csillapításában.

Mozgásszervi Problémákkal Élőknek

Azok, akik ízületi problémákkal, például arthritisz vagy ízületi merevség miatt szenvednek, a masszázs segíthet a mozgékonyság javításában és az ízületi feszültség enyhítésében.

Alvásproblémákkal Küzdőknek

Azoknak, akik alvásproblémákkal küzdenek, a masszázs elősegítheti a relaxációt és javíthatja az alvásminőséget.

Mentális Egészség Támogatására

A masszázs segíthet a mentális frissesség elérésében és a hangulat javításában. Azoknak, akik depresszióval vagy más mentális egészségügyi kihívásokkal küzdenek, a masszázs kiegészítő támogatást nyújthat.

Terhesség Alatt

A terhes nőknek a terhesség alatti diszkomfort és feszültség enyhítésére is ajánlott lehet a terhesgondozási szakember jóváhagyásával.
Egészségmegőrzésre: A masszázs nemcsak problémák esetén ajánlott, hanem az egészségmegőrzés részeként is. Rendszeres masszázs segíthet fenntartani a test és lélek egyensúlyát.

Masszázsfajták

relaxációs masszázs

Egy relaxációs masszázs igazi élmény lehet! Először is, képzeld el, hogy egy kényelmes, csendes szobában vagy, ahol a lágy zenemelódiák és a nyugtató világítás segítenek elszakadni a mindennapi rohanástól. Az illatos gyertyák vagy aromás olajok kellemes illatokkal töltik be a teret, ami azonnal hozzájárul a hangulat kialakulásához.A masszázs végén, amikor az egész test átéli a kezelés jótékony hatásait, gyakran tapasztalhatod, hogy teste és lelked egyaránt megújult energiával és frissességgel telik fel. Az egész élmény egyfajta feltöltődést és regenerációt hoz létre, amely hosszú távon is érezhető lehet.

kismama masszázs

A kismama masszázs célja az izmok ellazítása, a feszültség enyhítése és a kismama általános kényelmének növelése. Az érzés, ahogy a masszőr finoman és gondosan munkálkodik a feszült területeken, rendkívül pihentető lehet.Segíthet a lymphatikus rendszer aktiválásában, csökkentve a duzzanatokat és az ödémákat.A masszázs során a kismama jobban ráhangolódhat a teste változásaira és a terhességi folyamatra. Ez növelheti a testtudatosságot és az elfogadást.A kismama masszázs egy olyan élmény, amely segíthet a terhes nőknek élvezni a terhességüket, csökkenteni a kényelmetlenségeket és megteremteni a kiegyensúlyozottabb, pihentető érzést.

Kismama Énidő

Nekünk fontosak a vendégeink és visszajelzéseik. Sokan keveselték a 60p masszázst, viszont kismamáknak nem javallott ezt az időintervallumot átlépni, ezért 30 perc kiegészítő luxus méhpempős arcmasszázzsal tudjuk meghosszabbítani a kezelést azoknak, akik tovább szeretnének relaxálni, vagy egy csodaszép ajándékot adni szeretteiknek.

Mélyizom masszázs

Célja az izmokban és kötőszövetekben felhalmozódott feszültség és fájdalom enyhítése.Segít a vérkeringés javításában, ami növelheti az oxigén és tápanyagok szállítását az izmokba, valamint elősegíti a méreganyagok eltávolítását.
Az érzés általában élénk és revitalizáló, és hozzájárulhat a test és az elme egyensúlyához.Ha valamilyen fizikai aktivitás vagy edzés után tapasztalsz fájdalmat, a sportmasszázs segíthet enyhíteni a fájdalmat és gyorsabb regenerációt biztosítani.